Home Contact

Nika Lanka
Dijkstra Drang en Bouwhekkenverhuur Leeuwarden
Rabobank
SkarWeb Internet Scharsterbrug
Fledderus Belettering Oosterwolde
Autobedrijf Van der Veen

Nieuws

2014-01-04 - Miguel van Tintelen Nederlands Kampioen Veldrijden bij


Terug naar overzicht

Miguel van Tintelen Nederlands Kampioen Veldrijden bij de jeugd van categorie 3.

 

Miguel van Tintelen uit Baars in de gemeente Steenwijkerland is vandaag in het

Noord-Brabantse Bakel Nederlands Kampioen veldrijden geworden bij de jongens van categorie 3. Hij wist in de wedstrijd over 15 minuten 28 deelnemers voor te blijven.

Op de tweede plaats eindigde zijn grote concurrent Björn Hommes uit Appelscha van de WRV De Peddelaars en derde werd Daan van Lüling uit Alphen aan den Rijn van de WV Avanti. In totaal was dit al de elfde overwinning van Miguel van Tintelen dit veldritseizoen.

Een heel goed begin dus voor Miguel van Tintelen van het jaar 2014.

Ook Rick de Vries uit Nijeholtpade deed het niet onverdienstelijk. Hij wist bij de jongens van categorie 7 als 11e te finishen. Een prima prestatie want er kwamen in deze categorie maar liefst 54 deelnemers aan de start. De verwachte winnaar werd de Nederlands Kampioen op de weg 2013 Perry Frijters uit St. Willebrord van de WV Willebrord Wil Vooruit. Tweede werd Owen Roelen uit Chaam van de WV de Jonge Renner en derde Bart Hazekamp uit Zoetermeer van de WV Westland Wil Vooruit. Het was voor Perry Frijters de twaalfde overwinning van dit veldritseizoen, waarvan deze natuurlijk wel de mooiste was.