Home Contact

Nika Lanka
Dijkstra Drang en Bouwhekkenverhuur Leeuwarden
Rabobank
SkarWeb Internet Scharsterbrug
Fledderus Belettering Oosterwolde
Autobedrijf Van der Veen

Nieuws

2016-05-24 - Kapschuur voor Silke


Terug naar overzicht

Graag willen we jullie aandacht voor het volgende. Half april heeft Silke de dochter van Henrike Luxwolda (vaste waarde als fietser en in organisatie FFF3FM) een ernstig ongeluk gehad. Dit ongeval is uitgebreid in de media geweest. Silke zat in de auto die tussen Irnsum en Grou van de weg is geraakt. Hierbij is zij in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Zij was niet de enige inzittende, een jong persoon is om het leven gekomen en de overige twee inzittende zijn er relatief goed vanaf gekomen. Silke is zich nog niet bewust van wat zich heeft afgespeeld en wat de gevolgen zijn.

 Deze hele situatie heeft veel impact op Silke, Henrike en iedereen die hun lief is. Op dit moment verbeterd de situatie zich stapje voor stapje in positieve zin. Silke is gisteren na een slopende periode eindelijk van de IC naar de gewone kinderafdeling in het UMCG verhuisd. Maar het zal nog lang duren voordat alles een plek heeft gekregen en de situatie is verbeterd. Het besef van wat er is gebeurd moet nog bij iedereen komen en die zal hard zijn.

 Vanuit de FFF3FM organisatie willen we Henrike, Silke, Bente, Peter en overige naasten een hart onder de riem steken. We willen graag een geldbedrag inzamelen om een soort chillplek (bijgevoegde foto) te realiseren voor Silke waar ze met haar vrienden en familie verder kan revalideren, een soort welkomthuiskado tzt.

 We hebben een bedrag van ca. €2500,-- nodig of een connectie die ons op een andere manier kan helpen. Ook zouden we graag met een aantal mensen een klus/bouwdagje organiseren zodat wanneer Silke thuis komt ze direct goed kan beginnen met revalideren. €2500,-- is een behoorlijk bedrag dat realiseren we ons. Maar wat we ons ook realiseren is dat we hiermee dierbare mensen uit de wielergroep van o.a. FFF3FM een hart onder de riem kunnen steken die ze echt nodig hebben.

 Zouden jullie ons willen helpen dit doel te realiseren? Wil je een donatie doen, weet je meer mensen die dit initiatief willen ondersteunen of kun je anders helpen laat het even weten per mail.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Bakker en Rixt Wind

 

aLogo CoolGray10-pms206
Afdeling IBOR |Gemeente Heerenveen
T: 0513-617503 | M: 06-27050453 | E: j.bakker@heerenveen.nl

Crackstraat 2, Postbus 15000 8440 GA Heerenveen | www.heerenveen.nl