Home Contact

Nika Lanka
Dijkstra Drang en Bouwhekkenverhuur Leeuwarden
Rabobank
SkarWeb Internet Scharsterbrug
Fledderus Belettering Oosterwolde
Autobedrijf Van der Veen

Nieuws

2016-07-29 - Ilona Hoeksma uit Luxwoude op het podium in Rabo Ronde


Terug naar overzicht

Ilona Hoeksma uit Luxwoude op het podium in Rabo Ronde van Heerlen.

 

Na de overwinning in Surhuisterveen afgelopen dinsdag opnieuw een podiumplaats voor Ilona Hoeksma uit Luxwoude in de vrouwenkoers van de Profronde van Heerlen op vrijdag 29 juli. Ze werd nu derde. De overwinning ging naar Chantal Blaak uit Berkel en Rodenrijs van Boels-Dolmans. Anouk Rijff uit Valkenswaard van Lotto Soudal Ladies werd tweede.

In de profronde, het Spektakel van Steenwijk, was er een 4e plaats voor Wim Stroetinga. De winst ging naar Albert Timmer uit Hardenberg van Giant Alpecin en Stef Clement uit Made van Iam Cycling werd tweede. Er was een derde plaats voor de Nederlands Kampioen Dylan Groenewegen uit Amsterdam van LottoNL-Jumbo.

Stef Krul is op dit moment actief in de etappekoers Kreiz Breizh elites in Frankrijk en eindigde in de eerste etappe van Calanhel naar Plouray over 194,8 kilometer op een 37e plaats met een achterstand van 2.40 minuten op de winnaar de Fransman Guillaume Gabouriaud. De tweede plaats was voor de Nederlander Jeroen Meijers van het Rabobank Development Team.