Home Contact

Nika Lanka
Dijkstra Drang en Bouwhekkenverhuur Leeuwarden
Rabobank
SkarWeb Internet Scharsterbrug
Fledderus Belettering Oosterwolde
Autobedrijf Van der Veen

Nieuws

2017-01-05 - Wim Stroetinga en Dylan van Baarle 10e na eerste avond


Terug naar overzicht

 

Wim Stroetinga en Dylan van Baarle 10e na eerste avond Wooning Zesdaagse van Rotterdam.

 

Wim Stroetinga en Dylan van Baarlke nemen na de eerste avond van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam de 10e plaats in. Ze hebben 40 punten maar twee ronden achterstand op de leiders na de eerste avond, de Duitsers Roger Kluge en Christian Grasmann die 32 punten hebben.

Wim Stroetinga en Dylan van Baarle begonnen de avond goed door winst in de koppelkoers met 10 sprints, wat hen 20 punten opleverde. In de koppelafvalling, gewonnen door de Belgen Kenny de Ketele en Moreno de Paauw werden ze 7e en dat leverde geen punten op. Ook de 6e plaats van Wim in de Derny Cup 1 die werd gewonnen door Kenny de Ketele leverde geen punten op. Hetzelfde betekende de 11e plaats in de koppelkoers over 45 minuten en 10 ronden, gewonnen door de Duitsers Roger Kluge en Christian Grasmann. De 4e plaats in de door de Denen Norman Hansen en Jesper Morkov gewonnen koppeltijdrit leverde 8 punten op. In de klassementswedstrijd werden ze tweede achter de Denen Norman Hansen en Jesper Morkov en dat betekende dat er 12 punten aan het totaal konden worden toegevoegd. Het laatste onderdeel de 2e serie van de Derny Cup werd gewonnen door de Nederlander Jesper Asselman.

Het klassement na de eerste avond is als volgt.

1. Roger Kluge en Christian Grasmann (Duitsland)                         32 punten

2. Andreas Müller en Andreas Graf (Oostenrijk)                             12 punten

3. Kenny de Ketele en Moreno de Paauw (België) op 1 ronde        55 punten

10. Wim Stroetinga en Dylan van Baarle op 2 ronden                     40 punten

Er staan nu twee koppels in dezelfde ronde. Zes koppels volgen op 1 ronde en 4 koppels hebben twee ronden achterstand. De laatste en 13e plaats op 9 ronden is voor de Belgen Killian Michiels en Maatthia van Beethoven met 10 punten.